Sanja Dejanović
Joga smeha i relaksacija uz zvuke hanga
 
Joga smeha za cilj ima da probudi razigrano dete u nama. Kroz jednostavne vežbe smeha, disanja, pevanja pa i plesa budimo hormon sreće u našem telu, oslobadjamo neke ustajale a nepotrebne emocije. Postoji set od preko četrdeset vežbica koje se mogu praktikovati. Neke su u sedećem položaju, neke u stajaćem, a neke i u ležećem. Koje od vežbica se kombinuju tokom radionice zavise od grupe i intuitivnog osećaja. Svaka je simpatična na svoj način i zaista se osećamo kao razigrana deca dok ih izvodimo. Deca se ne smeju zato što imaju smisao za humor, već zato što su radost i veselje deo njihove prirode. Važno je aktivno učestvovanje u procesu jer ne očekujemo da će nas drugi neko nasmejati. Vežbe su vrlo lagane i lako primenljive i tokom radionice a i nakon iste kad god poželite. Naučno je dokazano da je dvadeset minuta smeha dovoljno za postizanje punih fizioloških benefita smeha, kao i to da telo ne pravi razliku izmedju pravog i stimulisanog smeha, tako da radeći vežbe smeha imamo jednake dobrobiti kao i kod pravog smeha. UNESITE SMEH U TELO I UM ĆE USKORO PRATITI. :)
 
Radionicu joge smeha vodi Sanja Dejanović, o njoj i njenom radu možete pogledati na portalu: https://reikiskolica.org/ Na kraju svake radionice može se dati namera da se sva dobra podignuta energija raširi i na planetu, da se svi ljudi smeju, žive u zdravlju i miru. ♥
Drugi deo je relaksacija, meditacija opuštanje uz zvuke hanga. Milan Dimoski će vas sa velikim uživanjem i ljubavlju provesti kroz melodičnost hanga.
 
A evo šta vam on poručuje: Pozdrav svima, već par godina sviram instrument koji se zove Hang, i sa vama bih da podelim svoj san o radionicama gde uz vas i muziku verujem možemo biti u trenutku sa sobom i sa svim što nas okružuje. Da uz prisutnost uživamo i zajedno podižemo frekvenciju kolektivne svesti. Hang je u ovakvoj formi sklopljen 2000 godine, od strane Felix-a Rohner-a and Sabina Schärervolima u Bernu(Švajcarska), gde su savijanjem metala i kombinacijom dizajna više instrumenata napravili hang. Za više informacija o samom instrument možete pogledati na https://en.wikipedia.org/wiki/Hang_(instrument)
Vidimo se uskoro...
 
 
Studio ,,REMEDY 3,, na ovaj način ima za cilj da probudi smeh i ljubav medju ljudima. Radionica koju organizujemo je humanitarne svrhe ,tako da možete doneti stvari koje će otići u prave ruke,porodicama kojima je naša pomoć neophodna.
Stručni Sanjin tim ima iskustva sa pravom humanitarnom akcijom.
Radionica traje od 18h do 19:30h.
Donacija za radionicu je 1000din.
Molim vas da se prijavite na vreme jer je broj mesta ograničen.
 
Za sve info.možete se javiti na fb.:
Sanja Dejanović
Ili Marijana Pješčić
Možete se prijaviti na br.tel. 069-744-366 ili na broj 065 8000 324
 
Svako dobro!