Moje iskustvo

Reiki je u moj zivot "slucajno" usao kada mi je bio najpotrebniji. Izdesavale su mi se neke stvari koje su poljuljale moje samopouzdanje, postalo me je strah svega i svacega. Znala sam samo da nesto moram uraditi po pitanju svog stanja. Bila sam svesna da moram promeniti nacin na koji reagurem na negativne stvari koje mi se dogadjaju. Ali kako? U nekim pomentima na kratko bih osetila oladsanje, jer pomislim da se sve verovatno desilo za neko vece dobro, ali me brzo uhvati poznato stezanje u grudima. Gledano sa ove dinstance, tako je i bilo, jer ne bih bila ovo ko sam danas da nije bilo tako.

Prvi kontakt sa energetskim tehnikama sam imala preko Theta Healinga. Posle prve meditacije sam se osecala mnogo bolje. Ali to je trajalo opet kratko. Odradila sam celu radionicu na odredjenu temu i jako mi je prijalo. Zelela sam nesto u cemu mogu sama sebi pomoci. I tako dolazimo do reikija.

Jako mi je zanimljivo to sto mi je osnovni cilj tada bio "reagovati drugacije na negativne situacije". Danas 5 meseci posvle prvog kontakta sa Sanjom, a 3 meseca posle I stepena, mogu reci da je ono sto je najupecatljivija promena kod mene upravo to. Situacije koje su me ranije uznemiravale, sada ih primetim i u vecini slucajeva se na tome zavrsi. 

Sanja je neko ko ti se posveti maksimalno. Malo sam se pribojavala kako cemo sve uklopiti, jer mi je beba kada smo poceli imala 9 meseci, a dvoje dece u skoli. Medjutim, i sada se pokazalo tacno da kada si ti spreman, pravi ucitelj se pojavi, tako da je uz dogovor i razumevanje sve islo lepo. Sve smo odradile na daljinu. Tretmane sam intenzivno osecala. Posle jednog sam se i isplakala smile. Inicijacija za prvi stepen je nesto sto sam skroz drugacije osetila i dozivela u odnosu na tretmane. Najupecatljiviji osecaj je bio osecaj toplote u licu, a usne su mi vebrirale. 

Radujem se II stepenu i nastavku rada sa Sanjom. innocent

Jelena Dj.