Inicijacija u drugi stepen

Za razliku od mog prethodnog iskustva, ovaj fenomenalan osecaj se graniči sa euforijom. Sama inicijacija veoma intenzivna, veliki protok energije kroz ruke... Autotretmani sasvim drugačiji, veoma duboki i oslobadjajući, a moj život je krenuo jednim dugooo čekanim smerom. Hvala svima i svemu što me dovelo dovde i naravno onima koji su sada neraskidivi deo mog puta?! Nastavljamo... 

Sanjaj❣️

Inicijacija u prvi stepen

Inicijacija u prvi stepen desila se nakon treceg tretmana koji mi je jasno pokazao da sam spremna. Sam tretman bio je više nego prijatan, osećala sam ogromnu moć, optimizam, radost... moja leva ruka, koja je u tretmanom trpela velike bolove,  bila je mesto protoka i ja sam toga bila potpuno svesna. Bila sam nestrpljiva da idemo dalje, ali Sanja me je savetovala da prodjem period čišćenja 21 dan i okolnosti su se složile sa njom ?. Ne znam odakle da počnem, ali nema šta nisam doživela tokom te tri nedelje. Susret sa svim svojim najvećim strahovima, totalni preokret svog života, sve ono što je veoma tesko deliti na ovaj način. Bilo je trenutaka bola, očaja, nemoći, straha... Delovalo je kao da traje godinama, kao da se sve srušilo. Sanju nisam zvala, čekala sam da vidim gde ce me to dovesti...Ispostavilo se da su mnoga stresna desavanja bila bas u moju korist i da su me primorala da konacno izadjem iz svoje zone konfora i krenem nazad sebi!!! Hvala Sanji, reikiju, univerzumu i svima koji me podržavaju na ovom putu...spremna za nastavak??

Sanjaj❣️

RADIONICA 05.10.2019

Draga Sanja,

danas je bio predivan dan na radionici. Čim smo ušle osetila se opuštajuća atmosfera i pozitivna energija.Tretmane koje smo radile bili su od koristi za ponavljanje naučenog. Ručak koji si nam spremila, čorbica od crvenog sočiva, pirinčani rezanci i preliv od povrća, užina od finih svežih urmi su više nego prijali. Uživali smo u tvom nadahnutom predavanju o novim spoznajama reikija, čišćenju prostora, aure i čakri. Drago mi je da sam upoznala divne osobe koje su došle na radionicu sa mnom. Radujem se ponovnom susretu i jedva čekam. Sa ljubavlju KK

Moji utisci nakon prvog tretmana

Ne znam kako, ali reiki je našao put do mene! Juče sam prvi put okrenula Sanjin broj telefona, a sada vec pišem svoje utiske nakon prvog tretmana na daljinu... Prvih deset min jecala sam, držeci se za stomak, kao da se sva bol tu skupila... Onda mir, umor, iscrpljenosti, jak bol u levoj ruci, skoro neizdrživ...Sve je bilo manje ili više očekivano, ako se uzme u obzir da sa m do sada primenjivala razne tehnike i veštine, ali ono što je prevazišlo sva moja očekivanja je pristup i tumačenje svega doživljenog. Još uvek sam u blagom šoku, ali sa ne strpljenjem čekam sledeci tretman, zakazan za dva dana. Od srca preporučujem! 

SanjaJ❣️

Prvi tretman na daljinuČovek nije svestan svog unutrašnjeg stanja dok u svoju spoznaju ne zaviri. Vođena pravičnim principima prirode, došla sam do divne Sanje.
Tretmanu sam pristupila sa prethodnim iskustvom o TM-u. Želela sam da uvidim blagodeti Reikija. Sanja je učitelj koji oseća naše biće i uz njeno vođenje sve je tako jednostavno i lepo. Kada kažem- lepo- ne mislim da su sve senzacije radosne! Bilo je i suza i jecaja i spoznaja duboko zakopanih nemilih uspomena kojih nisam bila ni svesna. Doslovno, nebo se otvorilo nada mnom kada i u mojoj duši. Ono što je važno, mene je vodila tačno tamo gde mi je bilo potrebno. Kako je nit nalazila svoj pravi put tako se nevreme utišalo. Kapi koje su odzvanjale o krov u tom trenutku osećala sam da kao zlatne kapi prodiru i sa mene spiraju svu bol i svaku stegu. Na kraju samo prvog tretmana, bogatija sam za nekoliko razmršenih klupka prošlosi. Otvorena za sadašnjost i radujem se budućim događajima. 

Neću Vas ni u šta ubeđivati, sami ćete shvatiti kada je upoznate da Sanja ovo radi sa ljubavlju. Hvala joj na ovim darovima. 
Do sledećeg susreta, budimo najbolja verzija sebe. 

S ljubavlju, 
Marijana.

Reiki i Slađa ❣

   Ukratko:

  ...Sanja me je naučila kako da uz pomoću Reikija dođem do svoje istine, koju sam tražila celog svog života. Sve ide kako treba, progledala sam, pronašla sam sebe i sada uživam u tome...

         Slađana Obradović to Reiki

             HVALA ❣

Moj utisak posle inicijacije u drugi stepen

 Draga Sanja, posle inicijacije u drugi stepen osećam se fantastično. Prvi stepen sa uradila grupnu inicijaciju  ali ova koju ti radiš 1 na 1 je neuporedivo efikasnija. Osetila sam snažan protok čim spustim ruke tokom autotretmana, mirnija sam, raspoloženija, tretman je efikasniji oseti se bolje energija. I literatura koju sam dobila je odlična, jasna, detaljna i mnogo pomaže. Nikad neću da zaboravim dan koji smo provele zajedno tvoja mudrost, zanje, umeće prenošenja znanja, zajednički obrok, tvoja ineligencija su mi mnogo značile. Hvala ti i hvala Reikiu i Hvala Bogu.

KK

Posle inicijacije u I stepen Usui Reiki sistema isceljivanja

Inicijaciju sam uradila pre puta i moram priznati da je to bio pun pogodak. Prvo što sam primetila je bilo ustajanje dosta ranije u odnosu na pre (bez navijanja sata). Probala sam da radim autotretman odmah čim ustanem. Ceo taj dan mi je protekao potpuno u miru. Jedan dan sam se proudila i kao da mi se nije dalo da uradim Reiki, međutim kada sam sebi rekla "uradi ga" posle toga se nisam pokajala. Taj dan mi je baš trebao. Počela sam da primećujem da malo drugačije reagujem na neke situacije bile  one stresne ili ne. Još neke promene koje sam primetila bile su da mi organizam traži veću količinu tečnosti. Ovo je bilo dosta iznenađujuće za mene pošto sam uglavnom morala da se teram da unosim tečnost. Primetila sam da mi se apetit prema nekim vrstama hrane promenio. Meso mi nije prijalo nešto preterano, dok su mi voće i povrće imali savršen ukus.

Posle odmora, kada sam se vratila svim svojim obavezama, primećujem da sam mnogo smirenija i da pristupam svim stvarima malo drugačije. Počela sam da primećujem više sitnica, da osluškujem zvukove na drugaćiji način. Svaki dan otkrivam po nešto novo i oduševim se.

Hvala Sanja i idemo dalje :)

Utisci sa prva dva tretmana

Utisak posle prvog tretmana, prosto ne mogu da opišem. Došla sam do drage Sanje preko jedne prijateljice. Kada smo se dogovorile za prvo viđanje, trudila sam se da ne očekujem ništa, nego da samo odem i da vidim šta će se dešavati. Kada sam videla Sanju odmah mi je odala utisak osobe kojoj mogu da kažem sve. Kao da sam je već upoznala i ne samo to nego kao da je već znam jako dugo. Za vreme trajanja celog prvog tretmana sam plakala. Osećala sam se lakšom sa svakom suzom koja je krenula. Osećala sam blago trnjenje u rukama i nogama i blagu toplinu na nekim delovima tela. Posle tretmana sam počela da se smejem. Činilo mi se kao da mi je ogroman teret skinut sa leđa, teret za koji nisam ni znala da je tu. Čak i razgovor sa Sanjom posle tretmana mi je bio na neki naćin olakšanje. Kao da je baš tako trebalo da se odvija sve.  Ceo dan posle sam se osećala neverovatno poletno, ništa mi nije bilo teško i sve me je radovalo mnogo više nego obično.

Drugi tretman smo radile na daljinu. Za razliku od prvog tretmana ovog puta je senzacija u celom telu bila dosta jača. Osećaj topline je prolazio kroz celo telo, sa svakim udahom i izdahom kao da mi se telo sve više i više opuštalo. Za vreme drugog tretmana nisam plakala, ali kao da sam imala blagi osmeh na licu sve vreme. Posle sam se čula sa Sanom i opet sam počela da se smejem, onako iskreno. 

Obuševljena sam i jadva čekam da nastavim da radim sa Sanjom. Hvala puno :D :*

Moje iskustvo

Reiki je u moj zivot "slucajno" usao kada mi je bio najpotrebniji. Izdesavale su mi se neke stvari koje su poljuljale moje samopouzdanje, postalo me je strah svega i svacega. Znala sam samo da nesto moram uraditi po pitanju svog stanja. Bila sam svesna da moram promeniti nacin na koji reagurem na negativne stvari koje mi se dogadjaju. Ali kako? U nekim pomentima na kratko bih osetila oladsanje, jer pomislim da se sve verovatno desilo za neko vece dobro, ali me brzo uhvati poznato stezanje u grudima. Gledano sa ove dinstance, tako je i bilo, jer ne bih bila ovo ko sam danas da nije bilo tako.

Prvi kontakt sa energetskim tehnikama sam imala preko Theta Healinga. Posle prve meditacije sam se osecala mnogo bolje. Ali to je trajalo opet kratko. Odradila sam celu radionicu na odredjenu temu i jako mi je prijalo. Zelela sam nesto u cemu mogu sama sebi pomoci. I tako dolazimo do reikija.

Jako mi je zanimljivo to sto mi je osnovni cilj tada bio "reagovati drugacije na negativne situacije". Danas 5 meseci posvle prvog kontakta sa Sanjom, a 3 meseca posle I stepena, mogu reci da je ono sto je najupecatljivija promena kod mene upravo to. Situacije koje su me ranije uznemiravale, sada ih primetim i u vecini slucajeva se na tome zavrsi. 

Sanja je neko ko ti se posveti maksimalno. Malo sam se pribojavala kako cemo sve uklopiti, jer mi je beba kada smo poceli imala 9 meseci, a dvoje dece u skoli. Medjutim, i sada se pokazalo tacno da kada si ti spreman, pravi ucitelj se pojavi, tako da je uz dogovor i razumevanje sve islo lepo. Sve smo odradile na daljinu. Tretmane sam intenzivno osecala. Posle jednog sam se i isplakala smile. Inicijacija za prvi stepen je nesto sto sam skroz drugacije osetila i dozivela u odnosu na tretmane. Najupecatljiviji osecaj je bio osecaj toplote u licu, a usne su mi vebrirale. 

Radujem se II stepenu i nastavku rada sa Sanjom. innocent

Jelena Dj.

Drugi tretman

I kao što je Sanja rekla, da ne treba imati očekivanja, zaplovila sam u drugi tretman na daljinu, bez očekivanja. Nežno-vibrirajuća energija je počela da plovi mojim telom. Pojedini delovi tela su se pomerali i trzali, a osećaj je kao da vam neko namešta bolne kosti da stoje ispravno tj kao kad vam krcne bolno mesto i posle sledi olakšanje. Tokom tretmana sam još imala osećaj da mi Sanja "čupa" bol, umor, nervozu i neraspoloženje. Nakon toga sam bila puna energije, kućni poslovi-prava sitnica. Nekako imaš volje za sve.

Utisci posle prvog tretmana

I kao uvek u životu, sve što treba dolazi vam kad treba. Tako je bilo i kod mene. Sanjin rad dugo pratim, ali se nikako nisam mogla usuditi da joj se javim. Uvek neki izazovi, kada sam napokon skupila hrabrosti, utisak je izvanredan. Prvi tretman je počeo eksplozijom boja i laganih titraja u očima. Prijatan osećaj komešanja se proširio telom. Počela sam da plačem, nekako sam se sažalila na samu sebe. Pomislila sam kako sam ja hrabra žena. Nedugo zatim preplavio me je osećaj opuštenosti, počela sam da se smejem. Imala sam osećaj kao da mi mačka šeta po stomaku (sa kojim inače imam muke i neprijatnosti), golicanje. Baš sam se ismejala, osećaj golicanja je prošao. Tada sam "zaplovila" u neki svet blizu našeg, a ipak daleko. Ostvarila sam komunikaciju sa svojim anđelom čuvarom. Nekada davno mi je dao neki papir na kome je nešto pisalo. Godinama pokušavam da saznam šta je to. Tek sam tada u toku tretmana videla šta je pisalo, papir se otvorio, na njemu je pisalo REIKI. Drevnim, čak bih rekla i japanskim slovima. Lepo i jasno vidljivo. Na moje pitanje zašto mi to ranije nije dao, jasno sam čula odgovor: "Nisi bila spremna". U iščekivanju sledećeg tretmana, pozdravlja vas Maja

Moje iskustvo o tretmanima sa Sanjom.

18 godina sam imala anksioznost i napade panike. To stanje me je napravilo hendikepom nigde bez pratnje ne idem iz kuće, po kući isto otežano jer je uvek prisutan strah da će mi se nešto desiti. Na fb nadjem Sanjin profil i tako stupim sa njom u kontakt. Prvi razgovor sa njom je delovao na mene nekako pozitivno i nešto je pokrenulo u meni. Nastavile smo da radimo reiki tretmane na daljinu. Juče je bio treći. Nisam se rešila anksioznosti i napade panike, ali sam saznala nešto što me je dotaklo na duboko razmišljanje. U snu nisam mogla da zamislim da moj otac ima veze sa mojim stanjem na podsvesnom nivou. Kada smo Sanja i ja razgovarale o tome pitala sam je da li moguće da to nosim iz detinjstva i da to ima veze sa mojim sadašnjim stanjem. Njezin odgovor je bio DA  DA. Samo tri tretmana i već dolazim do svog uzroka dugogodišnje patnje, muke, plača, ljutnje i ja sam samo kroz tri tretmana to smanjila, ublažila i brže i lakše sada funkcionišem kroz život. Jedno veliko HVALA mojoj imenjakinji Sanji. Nastavljamo sa radom dalje. 

Priča i iskustvo Danilo mali.

Zdravo Sanja,

evo da se i ja  javim sa mojim iskustvom. 

Porodila sam se iz uredno vodjene trudnoće krajem maja. Rodila djecaka od 4kg. Relativno brzo sam se porodila, dječak po rodjenju nije zaplakao.  Vidim nešto se dešava i posmatram. Obraća mi se doktorica i kaže obmotan je bio pupčanikom. I dalje u šoku posmatram i čujem glas koji mi kaže biće sve uredu. Bebu vode na intezivnu njegu.

Sanju sam kontaktirala dva dana nakon porodjaja i tu stupa snaga Reki tretmana na daljinu, gdje mi vidimo brzo reagovnje i oporavak našeg Danila pored svih loših prognoza i nevjerice doktora koji su dali jako loše prognoze. Zahvalni Sanji  i njenim učenicama na humanitaran rad reiki tretmana koji su radjeni svakodnevno i dobili smo rezultate. Sobzirom da sam završila prvi stepen i već pričala sa Sanjom za dalji rad i inicijaciju dogovorile smo se kada se porodim.

Situacija koja se odigrala je ubrzala rad, primila sam inicijaciju na daljinu od Sanje za drugi stepen.

Osjećaj je izvanredan jače energije tokom same inicijacije.

Iskustvo je odlično i sa samim autotretmanom kao i tretman za malog Danila.

Na inicijativu supruga da mu odradim tretman, moram da navedem da nije uopste iz ove priče, odradim mu tretman. Sjutra ga pitam za iskustvo odgovor je bio: ,,Osjecam se stalozenije i mirno."

Jedno veliko iskustvo.

Hvala Reikiju, hvala Sanji.

O Sanji

Naišla sam na Sanjin profil preko zajedničkog prijatelja na fb i zapratila je, jer su mi se svideli tekstovi koje piše,  a naročito način na koji sve to prenosi. Tada mi je veoma prijalo i tako sam odlučila poslati joj poruku u vezi reikija. Poznato mi je bilo šta je Reiki i imala sam već par tretmana, ali mi je tu nešto nedostajalo. Nedostajala je Sanja. ;-) Bila je veoma prijatna i spremna da odgovori na moja pitanja, zaista mi se dopala njena energija kojom zrači. Njena energija mi se i dan danas dopada i prija. 

I svakim danom mi je draža.

Sve pohvale za njen rad i susretljivost.

* Sandra *

 

PUTOVANJE

Jun 2015. od tada ako je nekom vreme bitno koliko dugo...Sanja i ja i naše putovanje kroz Reiki. Evo upravo danas smo imali jedan tretman i ja sam se ponovo podsetila zahvalnosti bogu i univerzumu što sam upoznala to divno biće. Srećna sam što je zovem i prijateljem. Srećna sam što sam završila III stepen jer mi je ta divna energija od samog početka donela pre svega svest o sopstvenom biću a verujte nema veće sreće za čoveka od toga koliko može da pomogne sebi da živi lepše a ne iz nepoznate podsvesti. Sanja ima tu energiju da pokrene uspavane talente, izbaci podsvest na videlo, razbije šablone i programe po kojima su nas učili kako da razmišljamo, upoznaje nas sa sopstvenim strahovima i vraća suštini a to je radost. Da, sve to nije lagan rad a nije ni težak, taj rad usrećuje a ako se još odlučite da i sami sebi pomažete inicijacijom ( što je negde centar i srž svega), Sanja je ta koja će sve da podrži, to je to putovanje...

Negde nakon nekog vremena, osetila sam se sposobnom da nastavim da ovu lepu liniju Usui Reikija praktikujem i sa drugim ljudima, ne samo na sebi. Divna iskustva i divan osećaj, koliko više razumem ljude. A ko su oni...to su baš ljudi koji trebaju da dođu, koji su spremni i žele da svoju životnu energiju usmere ka zdravlju, razumevanju, sreći i miru, baš kao jedna devojka u junu 2015.-te

Hvala Sanja

Sa ljubavlju,

Ružica Ninković