Moj andjeo, moj oslonac i vjera

Osjecala sam prisutnost jos odavno, kada pojma nisam imala ni o cemu se radi jer sam bila jako mala. Ali, znala sam da je to nesto tu negdje oko mene.

I tako kroz vise javljanja i sve vise shvacanja, narocito u poslijednje vrijeme odlucio mi je pruziti opet ono sto najvise prizeljkujem i cemu se najvise radujem, a to je blizi kontakt.

I tako dok sam radila muzu Reiki tretman, osjecala sam njegov dlan na svom. Bio je to zaista topal i pazljiv dodir, vrlo ugodan. Dok sam tretirala odredjenu tocku, imala sam dojam da po malo mrda palcem na mojoj ruci da me time zelo podsjetiti da je tu da me cuva i da me voli te mi je dodatno osnazio vjeru u ovo sto cinim. Citav dogadjaj mogla bih prevesti u jednu recenicu. "Tu sam, ne brini, sve ce biti uredu. Vjeruj u sebe. Polozi dlan na svog supruga i osjecaj ljubav."

Carobno oslobadjajuce iskustvo

Iznenada sam odlucila da bi najbolje bilo da se ispruzim na kauc iako muz gleda tv i da jednostavno izbalansiram cakre.

Ideja je u treptaju oka dosla i u tili cas sam se nasla na kaucu u meni najudobnijoj pozi. Polako sam se prepustila radu i utonula u svoju unutrasnjost. Zvuk se polako miienjao, usporavao, stisavao. Cula sam kako unutrasnjost zubori, a okolni zvukovi su bili iskljuceni. 

U toku autotretmana se desilo rasprstavanje svega sto je suvisno. 

Vidjela sam i osjetila na grlenoj cakri kako se ledena para kao oblacak dima uzdigla iznad cakre i kruzno se razletjela van mog tijela i otisla. Osjecaj je bio bas osvjezavajuc, a grlo je bilo jos slobodnije i puno protočnije.

Takodjer se slicno desilo i sa mojom sakralnom cakrom. Bila sam ispunjena gledajuci kako visak odlazi na nacin na koji to do sada nisam vidjela i iskusila. 

Hvala reikiju, mojim vodicima i uciteljici.

Utisci steceni na prvom stupnju reikija

Muz je otisao na posao u drugu smjenu. Tamo mu se slosilo i poslali su ga na hitnu gdje su mu dali infuziju i nakon toga klasika, "paljba kuci".

Malo mu je bilo lakse, mislio je: "Ma ok je to. Treba samo vremena i odmora."

Kako je vecer dolazila, pojavio se proljev i jos gori bolovi u zeludcu. Obratio mi se za pomoc i odmah smo zapoceli tretman. 

Odradila sam zastitu, izgovorila afirmaciju i krenuli smo na posao. U toku tretmana bol se pojacavala sve vise i vise u odnosu na pojavu prvog bola na poslu. Toliko ga je boljelo na stomaku da nije mogao da lezi nepomicno cekajuci da se tretman privede kraju, ali sam ga zamolila da ipak nastavi lezati i neka slobodno pomjera udove ako je bas neizdrzivo. 

Prozimala me je lagana bol i lagane struje koie su me peckale po zeludcu, zatim je krenuo i znoj da mi lije niz celo dok se muz hladio. Ostali smo uporni i gurali do kraja jer ovo je bio jedan od vecih izazova u samom startu mog bavljenja reikijem.

Najednom, bol je nestala kao da nije ni bila. To su sekunde bile. Muz nije stigao ni da mi kaze kako se tocno osjeca. Samo je dao do znanja da je dobro, a tako sam i ja osjecala. 

Od tada se njegova vjera u reiki ucvrstila, pa me je cak i sam cesto podsjecao na auto tretmane. 

Reiki je divan. Hvala mu. Hvala Sanji. innocent

Inicijacija u prvi stepen

Zaista posebno iskustvo u mom zivotu. Imale smo divno druzenje zajedno sa mojim muzem i sincicem. Sanja je jedna divna zena. Imale smo tretman upoznavanja na daljinu, a zatim smo se vidjele i odradile moju prvu inicijaciju. Iskustvo je bilo divno. Osjetila sam rupu na glavi koja je usisavala razne divne i ugodne cestice. Tijelo mi je strujalo, a energija se rasprostranjivala bas onamo kamo treba. S osmijehom sam prolazila kroz moju inicijaciju i isto tako zavrsila ali i uz Sanjin zagrljaj. Osjetila sam dubinsko ciscenje narocito od zaostataka od porodjaja itd., sto je bilo cak i orgazmicno. Predivno iskustvo i svaka preporuka za nasu Sanjicu. innocent

Grupni tretmani za isceljenje planete Zemlje

Tokom marta meseca, priča o širenju virusa i posledicama koje ima, poprima globalne razmere i naša draga Sanja dolazi na ideju da radimo grupne Reiki tretmane za isceljenje planete Zemlje.

Na samom početku, imala sam osećaj da treba da se pridružim toj grupi divnih ljudi, koje sam kasnije imala priliku da kroz razgovore i razmenu iskustava upoznam. Imala sam osećaj i znala sam da je to dobra ideja. Kasnije, tokom tretmana, shvatala sam da je ono što sam ja doživljavala daleko iznad tog prvobitnog osećaja i stava da je to dobra ideja.

Ako postoje ljudi, a znam da postoje, koji su tokom ovih dugih sati u kućnoj izolaciji osećali da postaju bolji ljudi i koji su osećali svoj lični rast - ja sam jedna od njih. Reči zahvalnosti koje bih ovom prilikom mogla da upotrebim, ostavljaju daleko manji utisak od onoga sto stvarno osećam.

Skoro svaki dan smo radili tretmane, naša mala grupa predivnih bića kanalisala je i slala predivnu Božansku energiju na isceljenje uzroka pojave virusa, naravno ukoliko je to bilo dozvoljeno.

Zastala bih na trenutak i osvrnula se na lična iskustva.

Jedan od prvih tretmana - videla sam anđele kako igraju oko planete, srećni su i divni, kakvi i jesu. Nisam bila sigurna da li ja vidim ono što želim da vidim i da li je to zapravo moja projekcija uma. Čini mi se da nisam uspela da završim pitanje, a potvrdu sam dobila kroz video u poruci koji sam dobila od sasvim druge osobe, a sadržaj videa su anđeli koji igraju i divni su. To je bio jedan od onih momenata koji ostavljaju bez daha.

U sledećim tretmanima su se pojavljivale osobe i događaji, za koje nisam bila sigurna zašto se pojavljuju. Nakon nekoliko dana sam gotovo uvek dobijala neke vesti o tim imenima, bili su to opet momenti spoznaje da radim pravu stvar i da kroz mene govori Reiki. Svaki taj tretman i potvrda koju sam dobijala, značili su mnogo na putu mog rasta. Neretko su bili momenti kada ne samo jedan od nas oseti ili vidi nesto, već slično doživi i neko drugi iz grupe. Predivno! Koliko god da nas je bilo u grupi, energija koju smo slale, bila je ogromna. Bilo je trenutaka kada smo bili tužni u tretmanima, osećaj tuge na globalnom nivou, ali nas to nije zaustavilo.

Takođe, bilo je momenata kada sam imala volju da radim Reiki tretman za isceljenje naše divne Majke Zemlje, ali me je Reiki usmeravao na autotretman. Jedan takav je bio, plakala sam kao kiša kada sam shvatila da je moje Unutrašnje Dete tužno i da moram prvo da stavim fokus na isceljenje tog malog deteta i onda da nastavim ovaj divni rad.

Zapravo, kroz ovaj grupni rad dešavali su se i autotretmani baš onakvi kakvi su trebali da se dešavaju, jer sam ja postajala bolja u odnosu sa sobom, a onda i u nameri da svojim doprinosom ako je moguće utičem na isceljenje naše Majke Zemlje. 

Moji autotretmani su postali takođe mnogo intenzivniji i nekako drugačiji u odnosu na autotretmane pre grupnog Reiki rada. Čini mi se da sada i ja imam jasnije vizije u tretmanima, vezane za moje životne odluke i moj dalji put. To je ono što lično ja osećam kao benefit ovoga rada i mogu da potvrdim da ne postoje reči koje bi mogle da opišu kako se ja osećam u vezi toga.

Još jednom želim da se zahvalim svim predivnim bićima u grupi, sa kojima sam imala prilike da radim i sa kojima sam posle tretmana imala priliku da razmenjujem iskustva.

Želim da se zahvalim Sanji na humanoj ideji i na svim konsultacijama koje su se održavale posle tretmana, a koje su trajale nekad i duboko u noć :)

Tu je nesebično sa nama delila iskustva i davala savete.

I na kraju, hvala ti Reiki !

Nevena Čelik

8.5.2020

INICIJACIJA U DRUGI STEPEN REIKIJA

Inicijacija u drugi stepen Reikija je protekla nežno, kao da me nosio povetarac. Osetila sam početak i kraj procesa. Na moje iznenadjenje, a ustvari, potrebu imala sam konstruktivan razgovor sa osobom koju nikada nisam upoznala. U pitanju je moj svekar koji nije više na ovom svetu. O njemu nisam imala puno prilike da čujem, jer se svekrva razvela, kada je moj suprug imao jednu godinu, a kada je suprug imao 10 godina, svekar je preminuo. Svekrva je i mojoj deci zabranila da je ispituju o njemu. Čovek je seo preko puta mene, fin gospodin, razuman. Priča kako voli što moj suprug (njegov sin) ima porodicu jer je on nije imao. Kaže da svog sina usmerava u životu, ukazuje mu na neke greške, malo ga ćušne, a kad treba i gurne u pravom smeru. Kaže da su svi oni tvrdoglavi u porodici. Kaže da on vodi računa o mom mužu i porodici. Kad je nešto "veliko" u pitanju da mogu i njemu da se obratim. Lepo smo se ispričali. San ili java? Ko bi to znao...Hvala ti Reiki

Pripremni tretman za drugi stepen

Prvi sam stepen Reikija već neko vreme. Radim ga svakodnevno i osetila sam da je došlo vreme za sledeći nivo. Kada sam pozvala Sanju, ona je znala zašto je zovem. Dogovor je da uradimo pripremni tretman.Tretman je bio predivan. Sanja mi je "dovela" kroz tretman,sve drage ljude da razgovaram sa njima. Cilj je bio i presecanje toksičnih veza uz pomoć Arhangela Mihajla.Od kada je Sanja postavila u grupi, molitvu ovom Arhangelu, čitam je svakodnevno. Presekla sam toksične veze sa članovima porodice, nakon svakog presecanja sam osetila veliko olakšanje. Najveći izazov mi je bila majka, koja nije ni htela da dodje na taj sastanak. Osećaj je bio predivan. Slobodna, napokon.

Nakon toga, ceo dan moja majka je bila neprijatna prema meni, dolazila u sobu bez kucanja, dugo zvonila na ulazna vrata, durila se i kukala kako na sve mislim samo na nju NE. Biće i njoj bolje kada nema toksične veze. Hvala ti Reiki.

Upala pluća

Počela je sezona virusa i gripa. Radim u školi, pa mi nije strano koliko vrsta raznih virusa protutnji kroz školu. Pomislila sam: "Ma da opušteno, za mene nema zime-tu je Reiki". Počelo je, lagana temperaturica me uhvati, svaki dan. Uradim Reiki tretman, pa na posao. Dodjem kući, opet temperatura, onda malo parcijalnog Reikija i rešim stvar. I tako 11 dana. A onda me nešto "zalepilo" za krevet. Dijagnoza - upala pluća. Ok. Dobijem uput za bolnicu, i za infektologa. Doktorka gleda snimak pluća i čudi se, kaže:"Uopšte mi nije jasno, kažete 11 dana ste imali povišenu temperaturu?", klimnem glavom, a Šta ste pili od lekova?, ja mislim u sebi REIKI, izgovaram: "Ništa". I samo ovo. Pitam jel to dobro ili nije. Ona odgovara: "Odlično, kakva bolnica, samo početak upale pluća, idite kući". I tako odoh kući, uz Reiki sam se za nedelju dana rešila upale. Vredi malo stati u životu i napraviti pauzu...uz Reiki je sve lakše i lepše...

Zašto Sanja?

Sanju sam pronašla na netu, kao i većina njenih učenika. Osvojila me je osmehom i iskrenošću koju sam odmah primetila. Počela sam da istražujem. Skoro dve godine sam se "mučila", istraživala da li da krenem sa ovom pričom ili ne. Pregledala sam skoro sve što mi je bilo dostupno, pročitala brdo blogova na ovu temu i stalno se vraćala Sanji. Gledala njene videe, čitala njene blogove. Pratila svaku objavu. I presekla. Pozvala sam je. Od tog trenutka je sve išlo kako treba. Čini mi se kao da me vodi. Ostaje pitanje "Zašto nisam ranije sve ovo započela?" ma i te dve godine da nisam tražila, nego da sam iz prve pozvala. Ne smem ni da pomislim šta bih sve do sada postigla. Ali kako kažu: "Nikad nije kasno" i tako idemo dalje, Sanja i ja u nove pobede a i svi mi "njeni pilići" sa njom...

M. L.

Drugi tretman na daljinu

Drugi tretman je bio predivan-nežan-bilo je malo suza. Posle tretmana je bilo smeha, razgovor je bio otvoren i opušten kao između dve najbolje drugarice.

Polako mi se čisti koža, pojavljuje povremeno blagi bol kojeg odavno nije bilo-kao nagoveštaj da se isceljuje nešto što je zalečeno i potisnuto. Kroz snove se takođe čiste i otpuštaju delovi prošlosti koji mi više nisu potrebni-ali sam sada svesnija i znam da je to proces i put do izlečenja. U mene se uselio mir i kao da je jedan sloj skinut-jasnije vidim, neke neočekivane situacije se događaju-a ja samo gledam, prihvatam, otpuštam, dopuštam, zahvaljujem-jer znam da Reiki deluje baš tamo gde treba-a ne gde bismo mi to želeli.

BOŽE, HVALA TI što si mi podario baš nju-Sanju-jer je njeno ❤ VELIKO i ČISTO!

Prvi tretman na daljinu

Dok sam tražila Reiki učitelja i terapeuta naišla sam na Sanjin tekst kada je pomogla povređenom psu, osetila sam njenu emociju-oči su mi se napunile suzama, kontaktirala sam je, posle čega je usledio razgovor, zakazivanje i tretman.

Bila sam spremna i otvorena. Očekivala sam bolne senzacije u telu-kojih nije bilo-bilo je samo suza. Razgovor posle tretmana je bio pravo čudo od gomile svega što je izlazilo iz mene, plakanja, do informacija koje nisam očekivala. Ukratko dobila sam mnogo više od očekivanog, podršku i savete posle tretmana, jednu predivnu dušu sa VELIKIM ❤ jedva čekam sledeći tretman!

Od ❤ je preporučujem.

Draga Sanja od ❤ ti hvala, sam Bog mi te je poslao.

 

Inicijacija u drugi stepen

Za razliku od mog prethodnog iskustva, ovaj fenomenalan osecaj se graniči sa euforijom. Sama inicijacija veoma intenzivna, veliki protok energije kroz ruke... Autotretmani sasvim drugačiji, veoma duboki i oslobadjajući, a moj život je krenuo jednim dugooo čekanim smerom. Hvala svima i svemu što me dovelo dovde i naravno onima koji su sada neraskidivi deo mog puta?! Nastavljamo... 

Sanjaj❣️

Inicijacija u prvi stepen

Inicijacija u prvi stepen desila se nakon treceg tretmana koji mi je jasno pokazao da sam spremna. Sam tretman bio je više nego prijatan, osećala sam ogromnu moć, optimizam, radost... moja leva ruka, koja je u tretmanom trpela velike bolove,  bila je mesto protoka i ja sam toga bila potpuno svesna. Bila sam nestrpljiva da idemo dalje, ali Sanja me je savetovala da prodjem period čišćenja 21 dan i okolnosti su se složile sa njom ?. Ne znam odakle da počnem, ali nema šta nisam doživela tokom te tri nedelje. Susret sa svim svojim najvećim strahovima, totalni preokret svog života, sve ono što je veoma tesko deliti na ovaj način. Bilo je trenutaka bola, očaja, nemoći, straha... Delovalo je kao da traje godinama, kao da se sve srušilo. Sanju nisam zvala, čekala sam da vidim gde ce me to dovesti...Ispostavilo se da su mnoga stresna desavanja bila bas u moju korist i da su me primorala da konacno izadjem iz svoje zone konfora i krenem nazad sebi!!! Hvala Sanji, reikiju, univerzumu i svima koji me podržavaju na ovom putu...spremna za nastavak??

Sanjaj❣️

RADIONICA 05.10.2019

Draga Sanja,

danas je bio predivan dan na radionici. Čim smo ušle osetila se opuštajuća atmosfera i pozitivna energija.Tretmane koje smo radile bili su od koristi za ponavljanje naučenog. Ručak koji si nam spremila, čorbica od crvenog sočiva, pirinčani rezanci i preliv od povrća, užina od finih svežih urmi su više nego prijali. Uživali smo u tvom nadahnutom predavanju o novim spoznajama reikija, čišćenju prostora, aure i čakri. Drago mi je da sam upoznala divne osobe koje su došle na radionicu sa mnom. Radujem se ponovnom susretu i jedva čekam. Sa ljubavlju KK

Moji utisci nakon prvog tretmana

Ne znam kako, ali reiki je našao put do mene! Juče sam prvi put okrenula Sanjin broj telefona, a sada vec pišem svoje utiske nakon prvog tretmana na daljinu... Prvih deset min jecala sam, držeci se za stomak, kao da se sva bol tu skupila... Onda mir, umor, iscrpljenosti, jak bol u levoj ruci, skoro neizdrživ...Sve je bilo manje ili više očekivano, ako se uzme u obzir da sa m do sada primenjivala razne tehnike i veštine, ali ono što je prevazišlo sva moja očekivanja je pristup i tumačenje svega doživljenog. Još uvek sam u blagom šoku, ali sa ne strpljenjem čekam sledeci tretman, zakazan za dva dana. Od srca preporučujem! 

SanjaJ❣️

Prvi tretman na daljinuČovek nije svestan svog unutrašnjeg stanja dok u svoju spoznaju ne zaviri. Vođena pravičnim principima prirode, došla sam do divne Sanje.
Tretmanu sam pristupila sa prethodnim iskustvom o TM-u. Želela sam da uvidim blagodeti Reikija. Sanja je učitelj koji oseća naše biće i uz njeno vođenje sve je tako jednostavno i lepo. Kada kažem- lepo- ne mislim da su sve senzacije radosne! Bilo je i suza i jecaja i spoznaja duboko zakopanih nemilih uspomena kojih nisam bila ni svesna. Doslovno, nebo se otvorilo nada mnom kada i u mojoj duši. Ono što je važno, mene je vodila tačno tamo gde mi je bilo potrebno. Kako je nit nalazila svoj pravi put tako se nevreme utišalo. Kapi koje su odzvanjale o krov u tom trenutku osećala sam da kao zlatne kapi prodiru i sa mene spiraju svu bol i svaku stegu. Na kraju samo prvog tretmana, bogatija sam za nekoliko razmršenih klupka prošlosi. Otvorena za sadašnjost i radujem se budućim događajima. 

Neću Vas ni u šta ubeđivati, sami ćete shvatiti kada je upoznate da Sanja ovo radi sa ljubavlju. Hvala joj na ovim darovima. 
Do sledećeg susreta, budimo najbolja verzija sebe. 

S ljubavlju, 
Marijana.

Reiki i Slađa ❣

   Ukratko:

  ...Sanja me je naučila kako da uz pomoću Reikija dođem do svoje istine, koju sam tražila celog svog života. Sve ide kako treba, progledala sam, pronašla sam sebe i sada uživam u tome...

         Slađana Obradović to Reiki

             HVALA ❣

Moj utisak posle inicijacije u drugi stepen

 Draga Sanja, posle inicijacije u drugi stepen osećam se fantastično. Prvi stepen sa uradila grupnu inicijaciju  ali ova koju ti radiš 1 na 1 je neuporedivo efikasnija. Osetila sam snažan protok čim spustim ruke tokom autotretmana, mirnija sam, raspoloženija, tretman je efikasniji oseti se bolje energija. I literatura koju sam dobila je odlična, jasna, detaljna i mnogo pomaže. Nikad neću da zaboravim dan koji smo provele zajedno tvoja mudrost, zanje, umeće prenošenja znanja, zajednički obrok, tvoja ineligencija su mi mnogo značile. Hvala ti i hvala Reikiu i Hvala Bogu.

KK

Posle inicijacije u I stepen Usui Reiki sistema isceljivanja

Inicijaciju sam uradila pre puta i moram priznati da je to bio pun pogodak. Prvo što sam primetila je bilo ustajanje dosta ranije u odnosu na pre (bez navijanja sata). Probala sam da radim autotretman odmah čim ustanem. Ceo taj dan mi je protekao potpuno u miru. Jedan dan sam se proudila i kao da mi se nije dalo da uradim Reiki, međutim kada sam sebi rekla "uradi ga" posle toga se nisam pokajala. Taj dan mi je baš trebao. Počela sam da primećujem da malo drugačije reagujem na neke situacije bile  one stresne ili ne. Još neke promene koje sam primetila bile su da mi organizam traži veću količinu tečnosti. Ovo je bilo dosta iznenađujuće za mene pošto sam uglavnom morala da se teram da unosim tečnost. Primetila sam da mi se apetit prema nekim vrstama hrane promenio. Meso mi nije prijalo nešto preterano, dok su mi voće i povrće imali savršen ukus.

Posle odmora, kada sam se vratila svim svojim obavezama, primećujem da sam mnogo smirenija i da pristupam svim stvarima malo drugačije. Počela sam da primećujem više sitnica, da osluškujem zvukove na drugaćiji način. Svaki dan otkrivam po nešto novo i oduševim se.

Hvala Sanja i idemo dalje :)

Utisci sa prva dva tretmana

Utisak posle prvog tretmana, prosto ne mogu da opišem. Došla sam do drage Sanje preko jedne prijateljice. Kada smo se dogovorile za prvo viđanje, trudila sam se da ne očekujem ništa, nego da samo odem i da vidim šta će se dešavati. Kada sam videla Sanju odmah mi je odala utisak osobe kojoj mogu da kažem sve. Kao da sam je već upoznala i ne samo to nego kao da je već znam jako dugo. Za vreme trajanja celog prvog tretmana sam plakala. Osećala sam se lakšom sa svakom suzom koja je krenula. Osećala sam blago trnjenje u rukama i nogama i blagu toplinu na nekim delovima tela. Posle tretmana sam počela da se smejem. Činilo mi se kao da mi je ogroman teret skinut sa leđa, teret za koji nisam ni znala da je tu. Čak i razgovor sa Sanjom posle tretmana mi je bio na neki naćin olakšanje. Kao da je baš tako trebalo da se odvija sve.  Ceo dan posle sam se osećala neverovatno poletno, ništa mi nije bilo teško i sve me je radovalo mnogo više nego obično.

Drugi tretman smo radile na daljinu. Za razliku od prvog tretmana ovog puta je senzacija u celom telu bila dosta jača. Osećaj topline je prolazio kroz celo telo, sa svakim udahom i izdahom kao da mi se telo sve više i više opuštalo. Za vreme drugog tretmana nisam plakala, ali kao da sam imala blagi osmeh na licu sve vreme. Posle sam se čula sa Sanom i opet sam počela da se smejem, onako iskreno. 

Obuševljena sam i jadva čekam da nastavim da radim sa Sanjom. Hvala puno :D :*

Moje iskustvo

Reiki je u moj zivot "slucajno" usao kada mi je bio najpotrebniji. Izdesavale su mi se neke stvari koje su poljuljale moje samopouzdanje, postalo me je strah svega i svacega. Znala sam samo da nesto moram uraditi po pitanju svog stanja. Bila sam svesna da moram promeniti nacin na koji reagurem na negativne stvari koje mi se dogadjaju. Ali kako? U nekim pomentima na kratko bih osetila oladsanje, jer pomislim da se sve verovatno desilo za neko vece dobro, ali me brzo uhvati poznato stezanje u grudima. Gledano sa ove dinstance, tako je i bilo, jer ne bih bila ovo ko sam danas da nije bilo tako.

Prvi kontakt sa energetskim tehnikama sam imala preko Theta Healinga. Posle prve meditacije sam se osecala mnogo bolje. Ali to je trajalo opet kratko. Odradila sam celu radionicu na odredjenu temu i jako mi je prijalo. Zelela sam nesto u cemu mogu sama sebi pomoci. I tako dolazimo do reikija.

Jako mi je zanimljivo to sto mi je osnovni cilj tada bio "reagovati drugacije na negativne situacije". Danas 5 meseci posvle prvog kontakta sa Sanjom, a 3 meseca posle I stepena, mogu reci da je ono sto je najupecatljivija promena kod mene upravo to. Situacije koje su me ranije uznemiravale, sada ih primetim i u vecini slucajeva se na tome zavrsi. 

Sanja je neko ko ti se posveti maksimalno. Malo sam se pribojavala kako cemo sve uklopiti, jer mi je beba kada smo poceli imala 9 meseci, a dvoje dece u skoli. Medjutim, i sada se pokazalo tacno da kada si ti spreman, pravi ucitelj se pojavi, tako da je uz dogovor i razumevanje sve islo lepo. Sve smo odradile na daljinu. Tretmane sam intenzivno osecala. Posle jednog sam se i isplakala smile. Inicijacija za prvi stepen je nesto sto sam skroz drugacije osetila i dozivela u odnosu na tretmane. Najupecatljiviji osecaj je bio osecaj toplote u licu, a usne su mi vebrirale. 

Radujem se II stepenu i nastavku rada sa Sanjom. innocent

Jelena Dj.

Drugi tretman

I kao što je Sanja rekla, da ne treba imati očekivanja, zaplovila sam u drugi tretman na daljinu, bez očekivanja. Nežno-vibrirajuća energija je počela da plovi mojim telom. Pojedini delovi tela su se pomerali i trzali, a osećaj je kao da vam neko namešta bolne kosti da stoje ispravno tj kao kad vam krcne bolno mesto i posle sledi olakšanje. Tokom tretmana sam još imala osećaj da mi Sanja "čupa" bol, umor, nervozu i neraspoloženje. Nakon toga sam bila puna energije, kućni poslovi-prava sitnica. Nekako imaš volje za sve.

Utisci posle prvog tretmana

I kao uvek u životu, sve što treba dolazi vam kad treba. Tako je bilo i kod mene. Sanjin rad dugo pratim, ali se nikako nisam mogla usuditi da joj se javim. Uvek neki izazovi, kada sam napokon skupila hrabrosti, utisak je izvanredan. Prvi tretman je počeo eksplozijom boja i laganih titraja u očima. Prijatan osećaj komešanja se proširio telom. Počela sam da plačem, nekako sam se sažalila na samu sebe. Pomislila sam kako sam ja hrabra žena. Nedugo zatim preplavio me je osećaj opuštenosti, počela sam da se smejem. Imala sam osećaj kao da mi mačka šeta po stomaku (sa kojim inače imam muke i neprijatnosti), golicanje. Baš sam se ismejala, osećaj golicanja je prošao. Tada sam "zaplovila" u neki svet blizu našeg, a ipak daleko. Ostvarila sam komunikaciju sa svojim anđelom čuvarom. Nekada davno mi je dao neki papir na kome je nešto pisalo. Godinama pokušavam da saznam šta je to. Tek sam tada u toku tretmana videla šta je pisalo, papir se otvorio, na njemu je pisalo REIKI. Drevnim, čak bih rekla i japanskim slovima. Lepo i jasno vidljivo. Na moje pitanje zašto mi to ranije nije dao, jasno sam čula odgovor: "Nisi bila spremna". U iščekivanju sledećeg tretmana, pozdravlja vas Maja

Moje iskustvo o tretmanima sa Sanjom.

18 godina sam imala anksioznost i napade panike. To stanje me je napravilo hendikepom nigde bez pratnje ne idem iz kuće, po kući isto otežano jer je uvek prisutan strah da će mi se nešto desiti. Na fb nadjem Sanjin profil i tako stupim sa njom u kontakt. Prvi razgovor sa njom je delovao na mene nekako pozitivno i nešto je pokrenulo u meni. Nastavile smo da radimo reiki tretmane na daljinu. Juče je bio treći. Nisam se rešila anksioznosti i napade panike, ali sam saznala nešto što me je dotaklo na duboko razmišljanje. U snu nisam mogla da zamislim da moj otac ima veze sa mojim stanjem na podsvesnom nivou. Kada smo Sanja i ja razgovarale o tome pitala sam je da li moguće da to nosim iz detinjstva i da to ima veze sa mojim sadašnjim stanjem. Njezin odgovor je bio DA  DA. Samo tri tretmana i već dolazim do svog uzroka dugogodišnje patnje, muke, plača, ljutnje i ja sam samo kroz tri tretmana to smanjila, ublažila i brže i lakše sada funkcionišem kroz život. Jedno veliko HVALA mojoj imenjakinji Sanji. Nastavljamo sa radom dalje. 

Priča i iskustvo Danilo mali.

Zdravo Sanja,

evo da se i ja  javim sa mojim iskustvom. 

Porodila sam se iz uredno vodjene trudnoće krajem maja. Rodila djecaka od 4kg. Relativno brzo sam se porodila, dječak po rodjenju nije zaplakao.  Vidim nešto se dešava i posmatram. Obraća mi se doktorica i kaže obmotan je bio pupčanikom. I dalje u šoku posmatram i čujem glas koji mi kaže biće sve uredu. Bebu vode na intezivnu njegu.

Sanju sam kontaktirala dva dana nakon porodjaja i tu stupa snaga Reki tretmana na daljinu, gdje mi vidimo brzo reagovnje i oporavak našeg Danila pored svih loših prognoza i nevjerice doktora koji su dali jako loše prognoze. Zahvalni Sanji  i njenim učenicama na humanitaran rad reiki tretmana koji su radjeni svakodnevno i dobili smo rezultate. Sobzirom da sam završila prvi stepen i već pričala sa Sanjom za dalji rad i inicijaciju dogovorile smo se kada se porodim.

Situacija koja se odigrala je ubrzala rad, primila sam inicijaciju na daljinu od Sanje za drugi stepen.

Osjećaj je izvanredan jače energije tokom same inicijacije.

Iskustvo je odlično i sa samim autotretmanom kao i tretman za malog Danila.

Na inicijativu supruga da mu odradim tretman, moram da navedem da nije uopste iz ove priče, odradim mu tretman. Sjutra ga pitam za iskustvo odgovor je bio: ,,Osjecam se stalozenije i mirno."

Jedno veliko iskustvo.

Hvala Reikiju, hvala Sanji.