Duše su se srele

 Pre 10 godina Sensa magazin je pravio radionicu, predavač je bila Sanja Dejanović. Kada sam pročitala da je ona predavač poželela sam da budem na  tom predavanju, inače pratila sam njen rad na društvenim mrežama i njemu Reiki školicu. Pošto sam iz drugog mesta izgledalo je malo teško uklopiti dolazak zbog brojnih obaveza. Ali univerzum se pobrinuo za to i otvorio mi put. Posle predavanja otišle smo na čaj i dugo prìčale, a meni je prošla kroz glavu misao:"Duše su se srele". Na poklon sam dobila knjigu Lujze H. Posle deset godina susret sa Sanjom, milom Anishom u njenom domu. Pre toga bile smo u kontaktu i bila je uz mene u teškim trenucima, i odradjen prvi stepen na daljinu.Tačnije 30 mart 2024 inicijacija u drugi stepen kod moje učiteljice Anishe. Sunčan i divan posebam dan u Rušnju. Oslobadjajući zvuci mantre,divni mirisi. Sva čula uživaju. Osećaj ponovog radjanja, majčinskog dodira. Nalet ogromne energije u rukama. Svet je izmedju dlanova. I neka je ljubav u nama i oko nas. Hvala Gospode,Hvala Reiki,Hvala Anisha.                                                         

Zahvalna s ljubavlju tvoja M

Kad je učenik spreman, učitelj se pojavi.

 

  Moje putovanje ka Reikiju i Sanji kao učitelju je bilo reklo bi se vođeno.

  Pošto sam isceljivala od teže povrede, prijatelj mi je dao kontakt njegovog učitelja Reikija. Medjutim, ja sam istražujući online naišla na Sanjin kontakt i nešto mi je reklo da nju treba da kontaktiram, što sam i učinila. Ona je prihvatila da mi pomogne i tako sam ja došla do drugog stepena Reikija i detaljnije se upustila u istraživanje Reiki energija. Naš kontakt se razvio u dublji ljudski i duhovni, kao da smo se oduvek znale. Saradnja i prijateljstvo se nastavljaju. Imam čast da radim na prevodu njenih priručnika na engleski jezik.

Sa početkom primene drugog stepena Reikija ojačala sam duhovno i mentalno, a moje telo je brže isceljivalo. Sećam se da sam se jedne noći probudila sa jakim akutnim bolom u stomaku, koji nije jenjavao. Primenila sam Reiki i uspavala se tako. Bol je prestao i ujutru sam se probudila bez traga bola. Poznavati Reiki metod je veliki blagoslov, jer pomaže u isceljenju svih tela na najdubljim nivoima. Samo treba biti strpljiv i uporan u primeni istog. Sanja kao učitelj i iscelitelj pristupa svom radu i ljudima odgovorno, posvećeno, s verom i ljubavlju.

  Za mene je Reiki duhovna praksa koja vas povezuje sa samim izvorom i  ljudima koji su vasa duhovna porodica. Pruža vam moćne alate, ali zahteva i odgovornost u primeni istih. Daje mogućnost da se kreativno izrazite na originalan način, vodi ka vašem višem ja, pojačava intuiciju i imaginaciju. Za one koji žele da ga koriste samo kao pomoćno isceljujuce sredstvo, pruža upravo to. Onima koji su spremni da znaju i vide više, otvara čitav jedan novi svet skrivenih znanja i moći.

Hvala Univerzumu, kreatoru naših moći, Reikiju i Sanji na divnom putovanju u svet božanskih moći.

 Nataša R.  

Iskustvo l i ll stepen

Zelim da podelim sa vama svoje iskustvo l i ll reiki stepena, pored toga sto sam u svoj svakodnevni zivot unela duboki mir i spokoj svakodnevnom primenom autotretmana pomogla sam i svom sinu da se oslobodi straha. Naime mi smo u toku prosle godine imali tri smrtna slucaja u uzem krugu porodice. Moj mladji sin od 11 godina je krenuo sa strahovima da ce se nesto dogoditi suprugu, starijem sinu i meni gde se taj strah manifestovao u vidu mucnine pre spavanja i uzrokovao budjenje u toku noci da proveri da li disemo. Dva puta sam mu odradila kao neki polu tretman i dete sada vec mesec dana nema takve strahove. Svakog dana zahvaljujem bogu sto me je naveo na ovaj put. 

Iskustvo I i II stepen

Sanji sam poslala zahtev za prijateljstvo jer mi se jako dopao jedan tekst koji je napisala na svom profilu, tada me reiki jos nije preterano interesovao. Medjutim, nakon par meseci rada sa nekim drugim tehnikama, stvorila se želja da se iniciram u reiki, došla je spontano u vidu osećaja iz stomaka. Onda je došlo pitanje, kako naći učitelja... I setila sam se da ja učitelja već imam (opet osećaj iz stomaka). Kontaktirala sam Sanju, jako mi se dopala na prvi razgovor telefonom i znala sam da sam se obratila pravoj osobi. Pre inicijacije uradile smo tri tretmana. Svi tretmani, kao i inicijacije bili su na daljinu. Nakon prvog tretmana osecala sam se divno, medjutim, nakon dva dana krenulo je čišćenje mog energetsko-emotivnog mulja, pa su nervoza, blagi bes i tuga bili prisutni par dana, ali sam znala da ce sve biti dobro i rešila da nastavim (i ormar kad sredjuješ moraš prvo da razbacaš stvari). Naredna dva tretmana prošla su mnogo lakše, protok energije je bio jači i bilo je divno. Onda je došla i inicijacija u prvi stepen, taj osećaj je bio predivan, kao da me je čista ljubav grlila i ljuljuškala sve vreme, danima sam pucala od pozitivne energije. Svakodnevni autotretmani  su mi prijali, doneli poboljšanje odnosa sa ljudima u okolini, počela sam da primećujem prelepe stvari koje me okružuju, na koje nisam obraćala pažnju, smirenija sam, drugačije reagujem na izazove... Uskoro je usledila i inicijacija u drugi stepen, to iskustvo je neopisivo dobro, bukvalno sam osetila najjači protok energije do sada, osetila sam proširenje svog kanala i neopisivu radost, a opet je sve bilo lagano, nežno i mirno. Tretmani koje sada radim su još veće uživanje. Konačno sam došla do stadijuma da lakše otpustim i prepustim neke stvari Bogu, da budem "sada i ovde", fokus mi je jači, a svakodnevni izazovi podnosljiviji. Uz sve to, u život mi je ušla sjajna osoba koja je tu za svako pitanje i nedoumicu koja se pojavi ne samo na temu reikija. I koja popravi dan samim svojim postojanjem. Neizmerno sam zahvalna Bogu što je ovo moj put i što me je spojio baš sa Sanjom. Izgleda da se učitelj ponekad pojavi i pre nego što je učenik svestan da je spreman. ???

Iskustvo nakon reiki tretmana

Sanju dugo pratim preko društvenih mreža ali nismo nikad komunicirali u vezi reikija, s obzirom da sam i sam iniciran u drugi stepen. Međutim, nedavno sam osetio nešto slabiji protok energije tokom tretmana i neke nejasnoće i konfuzije po pitanju važnih životnih odluka, ali i onih najobičnijih, svakodnevnih, te sam kontaktirao Sanju i zakazao tretman na daljinu, vođen idejom da četvoro očiju "vide" bolje nego dva oka. Sam tretman je bio za mene iznenađujuće intezivan, osetio sam snažan protok energije i manifestacije, naročito u predelu abdomena, pogotovo u prvoj polovini tretmana. Drugu polovinu je obeležio osećaj mira i bistrine koji me ispunjavao sve više. Nakon tretmana dobio sam određene instrukcije odnosno smernice i preporuke od Sanje, koje sam odmah i počeo primenjivati. Kao rezultat, u naredna dva-tri dana se većina toga oko čega sam imao konfuziju ili dilemu ne samo razbistrilo, već su se otvorila mnoga neočekivana i davno zaboravljena i zanemarena vrata. 

Srećan i zahvalan, 

D.O.

Iskustva III stepen

28. novembra sam primila inicijaciju u III stepen. Od tada svaki dan mi se čini da primećujem nove stvari. Imam više energije za svakodnevne obaveze i sve te obaveze završavam sa lakoćom. Primetila sam da mi se pojavila želja za crtanjem. To mi je ostavilo najveći utisak, pošto mi to nikada nije bilo nešto što me zanima. Sada već nekoliko dana razmišljam da kupim tempere i da krenem sa crtanjem :)

Interesuje me svašta nešto što me pre toga nije interesovalo. Kao da posmatram prirodu i svet oko sebe drugim očima. Svakoga dana jedva čekam da se probudim i krenem u novu avanturu.

Mislim da ovo divno putovanje tek počinje i radujem se svemu što  čeka da tek bude otkriveno :)

Hvala Sanja i hvala Reiki.

Moj andjeo, moj oslonac i vjera

Osjecala sam prisutnost jos odavno, kada pojma nisam imala ni o cemu se radi jer sam bila jako mala. Ali, znala sam da je to nesto tu negdje oko mene.

I tako kroz vise javljanja i sve vise shvacanja, narocito u poslijednje vrijeme odlucio mi je pruziti opet ono sto najvise prizeljkujem i cemu se najvise radujem, a to je blizi kontakt.

I tako dok sam radila muzu Reiki tretman, osjecala sam njegov dlan na svom. Bio je to zaista topal i pazljiv dodir, vrlo ugodan. Dok sam tretirala odredjenu tocku, imala sam dojam da po malo mrda palcem na mojoj ruci da me time zelo podsjetiti da je tu da me cuva i da me voli te mi je dodatno osnazio vjeru u ovo sto cinim. Citav dogadjaj mogla bih prevesti u jednu recenicu. "Tu sam, ne brini, sve ce biti uredu. Vjeruj u sebe. Polozi dlan na svog supruga i osjecaj ljubav."

Carobno oslobadjajuce iskustvo

Iznenada sam odlucila da bi najbolje bilo da se ispruzim na kauc iako muz gleda tv i da jednostavno izbalansiram cakre.

Ideja je u treptaju oka dosla i u tili cas sam se nasla na kaucu u meni najudobnijoj pozi. Polako sam se prepustila radu i utonula u svoju unutrasnjost. Zvuk se polako miienjao, usporavao, stisavao. Cula sam kako unutrasnjost zubori, a okolni zvukovi su bili iskljuceni. 

U toku autotretmana se desilo rasprstavanje svega sto je suvisno. 

Vidjela sam i osjetila na grlenoj cakri kako se ledena para kao oblacak dima uzdigla iznad cakre i kruzno se razletjela van mog tijela i otisla. Osjecaj je bio bas osvjezavajuc, a grlo je bilo jos slobodnije i puno protočnije.

Takodjer se slicno desilo i sa mojom sakralnom cakrom. Bila sam ispunjena gledajuci kako visak odlazi na nacin na koji to do sada nisam vidjela i iskusila. 

Hvala reikiju, mojim vodicima i uciteljici.

Utisci steceni na prvom stupnju reikija

Muz je otisao na posao u drugu smjenu. Tamo mu se slosilo i poslali su ga na hitnu gdje su mu dali infuziju i nakon toga klasika, "paljba kuci".

Malo mu je bilo lakse, mislio je: "Ma ok je to. Treba samo vremena i odmora."

Kako je vecer dolazila, pojavio se proljev i jos gori bolovi u zeludcu. Obratio mi se za pomoc i odmah smo zapoceli tretman. 

Odradila sam zastitu, izgovorila afirmaciju i krenuli smo na posao. U toku tretmana bol se pojacavala sve vise i vise u odnosu na pojavu prvog bola na poslu. Toliko ga je boljelo na stomaku da nije mogao da lezi nepomicno cekajuci da se tretman privede kraju, ali sam ga zamolila da ipak nastavi lezati i neka slobodno pomjera udove ako je bas neizdrzivo. 

Prozimala me je lagana bol i lagane struje koie su me peckale po zeludcu, zatim je krenuo i znoj da mi lije niz celo dok se muz hladio. Ostali smo uporni i gurali do kraja jer ovo je bio jedan od vecih izazova u samom startu mog bavljenja reikijem.

Najednom, bol je nestala kao da nije ni bila. To su sekunde bile. Muz nije stigao ni da mi kaze kako se tocno osjeca. Samo je dao do znanja da je dobro, a tako sam i ja osjecala. 

Od tada se njegova vjera u reiki ucvrstila, pa me je cak i sam cesto podsjecao na auto tretmane. 

Reiki je divan. Hvala mu. Hvala Sanji. innocent

Inicijacija u prvi stepen

Zaista posebno iskustvo u mom zivotu. Imale smo divno druzenje zajedno sa mojim muzem i sincicem. Sanja je jedna divna zena. Imale smo tretman upoznavanja na daljinu, a zatim smo se vidjele i odradile moju prvu inicijaciju. Iskustvo je bilo divno. Osjetila sam rupu na glavi koja je usisavala razne divne i ugodne cestice. Tijelo mi je strujalo, a energija se rasprostranjivala bas onamo kamo treba. S osmijehom sam prolazila kroz moju inicijaciju i isto tako zavrsila ali i uz Sanjin zagrljaj. Osjetila sam dubinsko ciscenje narocito od zaostataka od porodjaja itd., sto je bilo cak i orgazmicno. Predivno iskustvo i svaka preporuka za nasu Sanjicu. innocent

Grupni tretmani za isceljenje planete Zemlje

Tokom marta meseca, priča o širenju virusa i posledicama koje ima, poprima globalne razmere i naša draga Sanja dolazi na ideju da radimo grupne Reiki tretmane za isceljenje planete Zemlje.

Na samom početku, imala sam osećaj da treba da se pridružim toj grupi divnih ljudi, koje sam kasnije imala priliku da kroz razgovore i razmenu iskustava upoznam. Imala sam osećaj i znala sam da je to dobra ideja. Kasnije, tokom tretmana, shvatala sam da je ono što sam ja doživljavala daleko iznad tog prvobitnog osećaja i stava da je to dobra ideja.

Ako postoje ljudi, a znam da postoje, koji su tokom ovih dugih sati u kućnoj izolaciji osećali da postaju bolji ljudi i koji su osećali svoj lični rast - ja sam jedna od njih. Reči zahvalnosti koje bih ovom prilikom mogla da upotrebim, ostavljaju daleko manji utisak od onoga sto stvarno osećam.

Skoro svaki dan smo radili tretmane, naša mala grupa predivnih bića kanalisala je i slala predivnu Božansku energiju na isceljenje uzroka pojave virusa, naravno ukoliko je to bilo dozvoljeno.

Zastala bih na trenutak i osvrnula se na lična iskustva.

Jedan od prvih tretmana - videla sam anđele kako igraju oko planete, srećni su i divni, kakvi i jesu. Nisam bila sigurna da li ja vidim ono što želim da vidim i da li je to zapravo moja projekcija uma. Čini mi se da nisam uspela da završim pitanje, a potvrdu sam dobila kroz video u poruci koji sam dobila od sasvim druge osobe, a sadržaj videa su anđeli koji igraju i divni su. To je bio jedan od onih momenata koji ostavljaju bez daha.

U sledećim tretmanima su se pojavljivale osobe i događaji, za koje nisam bila sigurna zašto se pojavljuju. Nakon nekoliko dana sam gotovo uvek dobijala neke vesti o tim imenima, bili su to opet momenti spoznaje da radim pravu stvar i da kroz mene govori Reiki. Svaki taj tretman i potvrda koju sam dobijala, značili su mnogo na putu mog rasta. Neretko su bili momenti kada ne samo jedan od nas oseti ili vidi nesto, već slično doživi i neko drugi iz grupe. Predivno! Koliko god da nas je bilo u grupi, energija koju smo slale, bila je ogromna. Bilo je trenutaka kada smo bili tužni u tretmanima, osećaj tuge na globalnom nivou, ali nas to nije zaustavilo.

Takođe, bilo je momenata kada sam imala volju da radim Reiki tretman za isceljenje naše divne Majke Zemlje, ali me je Reiki usmeravao na autotretman. Jedan takav je bio, plakala sam kao kiša kada sam shvatila da je moje Unutrašnje Dete tužno i da moram prvo da stavim fokus na isceljenje tog malog deteta i onda da nastavim ovaj divni rad.

Zapravo, kroz ovaj grupni rad dešavali su se i autotretmani baš onakvi kakvi su trebali da se dešavaju, jer sam ja postajala bolja u odnosu sa sobom, a onda i u nameri da svojim doprinosom ako je moguće utičem na isceljenje naše Majke Zemlje. 

Moji autotretmani su postali takođe mnogo intenzivniji i nekako drugačiji u odnosu na autotretmane pre grupnog Reiki rada. Čini mi se da sada i ja imam jasnije vizije u tretmanima, vezane za moje životne odluke i moj dalji put. To je ono što lično ja osećam kao benefit ovoga rada i mogu da potvrdim da ne postoje reči koje bi mogle da opišu kako se ja osećam u vezi toga.

Još jednom želim da se zahvalim svim predivnim bićima u grupi, sa kojima sam imala prilike da radim i sa kojima sam posle tretmana imala priliku da razmenjujem iskustva.

Želim da se zahvalim Sanji na humanoj ideji i na svim konsultacijama koje su se održavale posle tretmana, a koje su trajale nekad i duboko u noć :)

Tu je nesebično sa nama delila iskustva i davala savete.

I na kraju, hvala ti Reiki !

Nevena Čelik

8.5.2020

INICIJACIJA U DRUGI STEPEN REIKIJA

Inicijacija u drugi stepen Reikija je protekla nežno, kao da me nosio povetarac. Osetila sam početak i kraj procesa. Na moje iznenadjenje, a ustvari, potrebu imala sam konstruktivan razgovor sa osobom koju nikada nisam upoznala. U pitanju je moj svekar koji nije više na ovom svetu. O njemu nisam imala puno prilike da čujem, jer se svekrva razvela, kada je moj suprug imao jednu godinu, a kada je suprug imao 10 godina, svekar je preminuo. Svekrva je i mojoj deci zabranila da je ispituju o njemu. Čovek je seo preko puta mene, fin gospodin, razuman. Priča kako voli što moj suprug (njegov sin) ima porodicu jer je on nije imao. Kaže da svog sina usmerava u životu, ukazuje mu na neke greške, malo ga ćušne, a kad treba i gurne u pravom smeru. Kaže da su svi oni tvrdoglavi u porodici. Kaže da on vodi računa o mom mužu i porodici. Kad je nešto "veliko" u pitanju da mogu i njemu da se obratim. Lepo smo se ispričali. San ili java? Ko bi to znao...Hvala ti Reiki

Pripremni tretman za drugi stepen

Prvi sam stepen Reikija već neko vreme. Radim ga svakodnevno i osetila sam da je došlo vreme za sledeći nivo. Kada sam pozvala Sanju, ona je znala zašto je zovem. Dogovor je da uradimo pripremni tretman.Tretman je bio predivan. Sanja mi je "dovela" kroz tretman,sve drage ljude da razgovaram sa njima. Cilj je bio i presecanje toksičnih veza uz pomoć Arhangela Mihajla.Od kada je Sanja postavila u grupi, molitvu ovom Arhangelu, čitam je svakodnevno. Presekla sam toksične veze sa članovima porodice, nakon svakog presecanja sam osetila veliko olakšanje. Najveći izazov mi je bila majka, koja nije ni htela da dodje na taj sastanak. Osećaj je bio predivan. Slobodna, napokon.

Nakon toga, ceo dan moja majka je bila neprijatna prema meni, dolazila u sobu bez kucanja, dugo zvonila na ulazna vrata, durila se i kukala kako na sve mislim samo na nju NE. Biće i njoj bolje kada nema toksične veze. Hvala ti Reiki.

Upala pluća

Počela je sezona virusa i gripa. Radim u školi, pa mi nije strano koliko vrsta raznih virusa protutnji kroz školu. Pomislila sam: "Ma da opušteno, za mene nema zime-tu je Reiki". Počelo je, lagana temperaturica me uhvati, svaki dan. Uradim Reiki tretman, pa na posao. Dodjem kući, opet temperatura, onda malo parcijalnog Reikija i rešim stvar. I tako 11 dana. A onda me nešto "zalepilo" za krevet. Dijagnoza - upala pluća. Ok. Dobijem uput za bolnicu, i za infektologa. Doktorka gleda snimak pluća i čudi se, kaže:"Uopšte mi nije jasno, kažete 11 dana ste imali povišenu temperaturu?", klimnem glavom, a Šta ste pili od lekova?, ja mislim u sebi REIKI, izgovaram: "Ništa". I samo ovo. Pitam jel to dobro ili nije. Ona odgovara: "Odlično, kakva bolnica, samo početak upale pluća, idite kući". I tako odoh kući, uz Reiki sam se za nedelju dana rešila upale. Vredi malo stati u životu i napraviti pauzu...uz Reiki je sve lakše i lepše...

Zašto Sanja?

Sanju sam pronašla na netu, kao i većina njenih učenika. Osvojila me je osmehom i iskrenošću koju sam odmah primetila. Počela sam da istražujem. Skoro dve godine sam se "mučila", istraživala da li da krenem sa ovom pričom ili ne. Pregledala sam skoro sve što mi je bilo dostupno, pročitala brdo blogova na ovu temu i stalno se vraćala Sanji. Gledala njene videe, čitala njene blogove. Pratila svaku objavu. I presekla. Pozvala sam je. Od tog trenutka je sve išlo kako treba. Čini mi se kao da me vodi. Ostaje pitanje "Zašto nisam ranije sve ovo započela?" ma i te dve godine da nisam tražila, nego da sam iz prve pozvala. Ne smem ni da pomislim šta bih sve do sada postigla. Ali kako kažu: "Nikad nije kasno" i tako idemo dalje, Sanja i ja u nove pobede a i svi mi "njeni pilići" sa njom...

M. L.

Drugi tretman na daljinu

Drugi tretman je bio predivan-nežan-bilo je malo suza. Posle tretmana je bilo smeha, razgovor je bio otvoren i opušten kao između dve najbolje drugarice.

Polako mi se čisti koža, pojavljuje povremeno blagi bol kojeg odavno nije bilo-kao nagoveštaj da se isceljuje nešto što je zalečeno i potisnuto. Kroz snove se takođe čiste i otpuštaju delovi prošlosti koji mi više nisu potrebni-ali sam sada svesnija i znam da je to proces i put do izlečenja. U mene se uselio mir i kao da je jedan sloj skinut-jasnije vidim, neke neočekivane situacije se događaju-a ja samo gledam, prihvatam, otpuštam, dopuštam, zahvaljujem-jer znam da Reiki deluje baš tamo gde treba-a ne gde bismo mi to želeli.

BOŽE, HVALA TI što si mi podario baš nju-Sanju-jer je njeno ❤ VELIKO i ČISTO!

Prvi tretman na daljinu

Dok sam tražila Reiki učitelja i terapeuta naišla sam na Sanjin tekst kada je pomogla povređenom psu, osetila sam njenu emociju-oči su mi se napunile suzama, kontaktirala sam je, posle čega je usledio razgovor, zakazivanje i tretman.

Bila sam spremna i otvorena. Očekivala sam bolne senzacije u telu-kojih nije bilo-bilo je samo suza. Razgovor posle tretmana je bio pravo čudo od gomile svega što je izlazilo iz mene, plakanja, do informacija koje nisam očekivala. Ukratko dobila sam mnogo više od očekivanog, podršku i savete posle tretmana, jednu predivnu dušu sa VELIKIM ❤ jedva čekam sledeći tretman!

Od ❤ je preporučujem.

Draga Sanja od ❤ ti hvala, sam Bog mi te je poslao.

 

Inicijacija u drugi stepen

Za razliku od mog prethodnog iskustva, ovaj fenomenalan osecaj se graniči sa euforijom. Sama inicijacija veoma intenzivna, veliki protok energije kroz ruke... Autotretmani sasvim drugačiji, veoma duboki i oslobadjajući, a moj život je krenuo jednim dugooo čekanim smerom. Hvala svima i svemu što me dovelo dovde i naravno onima koji su sada neraskidivi deo mog puta?! Nastavljamo... 

Sanjaj❣️

Inicijacija u prvi stepen

Inicijacija u prvi stepen desila se nakon treceg tretmana koji mi je jasno pokazao da sam spremna. Sam tretman bio je više nego prijatan, osećala sam ogromnu moć, optimizam, radost... moja leva ruka, koja je u tretmanom trpela velike bolove,  bila je mesto protoka i ja sam toga bila potpuno svesna. Bila sam nestrpljiva da idemo dalje, ali Sanja me je savetovala da prodjem period čišćenja 21 dan i okolnosti su se složile sa njom ?. Ne znam odakle da počnem, ali nema šta nisam doživela tokom te tri nedelje. Susret sa svim svojim najvećim strahovima, totalni preokret svog života, sve ono što je veoma tesko deliti na ovaj način. Bilo je trenutaka bola, očaja, nemoći, straha... Delovalo je kao da traje godinama, kao da se sve srušilo. Sanju nisam zvala, čekala sam da vidim gde ce me to dovesti...Ispostavilo se da su mnoga stresna desavanja bila bas u moju korist i da su me primorala da konacno izadjem iz svoje zone konfora i krenem nazad sebi!!! Hvala Sanji, reikiju, univerzumu i svima koji me podržavaju na ovom putu...spremna za nastavak??

Sanjaj❣️

RADIONICA 05.10.2019

Draga Sanja,

danas je bio predivan dan na radionici. Čim smo ušle osetila se opuštajuća atmosfera i pozitivna energija.Tretmane koje smo radile bili su od koristi za ponavljanje naučenog. Ručak koji si nam spremila, čorbica od crvenog sočiva, pirinčani rezanci i preliv od povrća, užina od finih svežih urmi su više nego prijali. Uživali smo u tvom nadahnutom predavanju o novim spoznajama reikija, čišćenju prostora, aure i čakri. Drago mi je da sam upoznala divne osobe koje su došle na radionicu sa mnom. Radujem se ponovnom susretu i jedva čekam. Sa ljubavlju KK

Moji utisci nakon prvog tretmana

Ne znam kako, ali reiki je našao put do mene! Juče sam prvi put okrenula Sanjin broj telefona, a sada vec pišem svoje utiske nakon prvog tretmana na daljinu... Prvih deset min jecala sam, držeci se za stomak, kao da se sva bol tu skupila... Onda mir, umor, iscrpljenosti, jak bol u levoj ruci, skoro neizdrživ...Sve je bilo manje ili više očekivano, ako se uzme u obzir da sa m do sada primenjivala razne tehnike i veštine, ali ono što je prevazišlo sva moja očekivanja je pristup i tumačenje svega doživljenog. Još uvek sam u blagom šoku, ali sa ne strpljenjem čekam sledeci tretman, zakazan za dva dana. Od srca preporučujem! 

SanjaJ❣️

Prvi tretman na daljinuČovek nije svestan svog unutrašnjeg stanja dok u svoju spoznaju ne zaviri. Vođena pravičnim principima prirode, došla sam do divne Sanje.
Tretmanu sam pristupila sa prethodnim iskustvom o TM-u. Želela sam da uvidim blagodeti Reikija. Sanja je učitelj koji oseća naše biće i uz njeno vođenje sve je tako jednostavno i lepo. Kada kažem- lepo- ne mislim da su sve senzacije radosne! Bilo je i suza i jecaja i spoznaja duboko zakopanih nemilih uspomena kojih nisam bila ni svesna. Doslovno, nebo se otvorilo nada mnom kada i u mojoj duši. Ono što je važno, mene je vodila tačno tamo gde mi je bilo potrebno. Kako je nit nalazila svoj pravi put tako se nevreme utišalo. Kapi koje su odzvanjale o krov u tom trenutku osećala sam da kao zlatne kapi prodiru i sa mene spiraju svu bol i svaku stegu. Na kraju samo prvog tretmana, bogatija sam za nekoliko razmršenih klupka prošlosi. Otvorena za sadašnjost i radujem se budućim događajima. 

Neću Vas ni u šta ubeđivati, sami ćete shvatiti kada je upoznate da Sanja ovo radi sa ljubavlju. Hvala joj na ovim darovima. 
Do sledećeg susreta, budimo najbolja verzija sebe. 

S ljubavlju, 
Marijana.

Reiki i Slađa ❣

   Ukratko:

  ...Sanja me je naučila kako da uz pomoću Reikija dođem do svoje istine, koju sam tražila celog svog života. Sve ide kako treba, progledala sam, pronašla sam sebe i sada uživam u tome...

         Slađana Obradović to Reiki

             HVALA ❣

Moj utisak posle inicijacije u drugi stepen

 Draga Sanja, posle inicijacije u drugi stepen osećam se fantastično. Prvi stepen sa uradila grupnu inicijaciju  ali ova koju ti radiš 1 na 1 je neuporedivo efikasnija. Osetila sam snažan protok čim spustim ruke tokom autotretmana, mirnija sam, raspoloženija, tretman je efikasniji oseti se bolje energija. I literatura koju sam dobila je odlična, jasna, detaljna i mnogo pomaže. Nikad neću da zaboravim dan koji smo provele zajedno tvoja mudrost, zanje, umeće prenošenja znanja, zajednički obrok, tvoja ineligencija su mi mnogo značile. Hvala ti i hvala Reikiu i Hvala Bogu.

KK

Posle inicijacije u I stepen Usui Reiki sistema isceljivanja

Inicijaciju sam uradila pre puta i moram priznati da je to bio pun pogodak. Prvo što sam primetila je bilo ustajanje dosta ranije u odnosu na pre (bez navijanja sata). Probala sam da radim autotretman odmah čim ustanem. Ceo taj dan mi je protekao potpuno u miru. Jedan dan sam se proudila i kao da mi se nije dalo da uradim Reiki, međutim kada sam sebi rekla "uradi ga" posle toga se nisam pokajala. Taj dan mi je baš trebao. Počela sam da primećujem da malo drugačije reagujem na neke situacije bile  one stresne ili ne. Još neke promene koje sam primetila bile su da mi organizam traži veću količinu tečnosti. Ovo je bilo dosta iznenađujuće za mene pošto sam uglavnom morala da se teram da unosim tečnost. Primetila sam da mi se apetit prema nekim vrstama hrane promenio. Meso mi nije prijalo nešto preterano, dok su mi voće i povrće imali savršen ukus.

Posle odmora, kada sam se vratila svim svojim obavezama, primećujem da sam mnogo smirenija i da pristupam svim stvarima malo drugačije. Počela sam da primećujem više sitnica, da osluškujem zvukove na drugaćiji način. Svaki dan otkrivam po nešto novo i oduševim se.

Hvala Sanja i idemo dalje :)