Moje iskustvo

Reiki je u moj zivot "slucajno" usao kada mi je bio najpotrebniji. Izdesavale su mi se neke stvari koje su poljuljale moje samopouzdanje, postalo me je strah svega i svacega. Znala sam samo da nesto moram uraditi po pitanju svog stanja. Bila sam svesna da moram promeniti nacin na koji reagurem na negativne stvari koje mi se dogadjaju. Ali kako? U nekim pomentima na kratko bih osetila oladsanje, jer pomislim da se sve verovatno desilo za neko vece dobro, ali me brzo uhvati poznato stezanje u grudima. Gledano sa ove dinstance, tako je i bilo, jer ne bih bila ovo ko sam danas da nije bilo tako.

Prvi kontakt sa energetskim tehnikama sam imala preko Theta Healinga. Posle prve meditacije sam se osecala mnogo bolje. Ali to je trajalo opet kratko. Odradila sam celu radionicu na odredjenu temu i jako mi je prijalo. Zelela sam nesto u cemu mogu sama sebi pomoci. I tako dolazimo do reikija.

Jako mi je zanimljivo to sto mi je osnovni cilj tada bio "reagovati drugacije na negativne situacije". Danas 5 meseci posvle prvog kontakta sa Sanjom, a 3 meseca posle I stepena, mogu reci da je ono sto je najupecatljivija promena kod mene upravo to. Situacije koje su me ranije uznemiravale, sada ih primetim i u vecini slucajeva se na tome zavrsi. 

Sanja je neko ko ti se posveti maksimalno. Malo sam se pribojavala kako cemo sve uklopiti, jer mi je beba kada smo poceli imala 9 meseci, a dvoje dece u skoli. Medjutim, i sada se pokazalo tacno da kada si ti spreman, pravi ucitelj se pojavi, tako da je uz dogovor i razumevanje sve islo lepo. Sve smo odradile na daljinu. Tretmane sam intenzivno osecala. Posle jednog sam se i isplakala smile. Inicijacija za prvi stepen je nesto sto sam skroz drugacije osetila i dozivela u odnosu na tretmane. Najupecatljiviji osecaj je bio osecaj toplote u licu, a usne su mi vebrirale. 

Radujem se II stepenu i nastavku rada sa Sanjom. innocent

Jelena Dj.

Drugi tretman

I kao što je Sanja rekla, da ne treba imati očekivanja, zaplovila sam u drugi tretman na daljinu, bez očekivanja. Nežno-vibrirajuća energija je počela da plovi mojim telom. Pojedini delovi tela su se pomerali i trzali, a osećaj je kao da vam neko namešta bolne kosti da stoje ispravno tj kao kad vam krcne bolno mesto i posle sledi olakšanje. Tokom tretmana sam još imala osećaj da mi Sanja "čupa" bol, umor, nervozu i neraspoloženje. Nakon toga sam bila puna energije, kućni poslovi-prava sitnica. Nekako imaš volje za sve.

Utisci posle prvog tretmana

I kao uvek u životu, sve što treba dolazi vam kad treba. Tako je bilo i kod mene. Sanjin rad dugo pratim, ali se nikako nisam mogla usuditi da joj se javim. Uvek neki izazovi, kada sam napokon skupila hrabrosti, utisak je izvanredan. Prvi tretman je počeo eksplozijom boja i laganih titraja u očima. Prijatan osećaj komešanja se proširio telom. Počela sam da plačem, nekako sam se sažalila na samu sebe. Pomislila sam kako sam ja hrabra žena. Nedugo zatim preplavio me je osećaj opuštenosti, počela sam da se smejem. Imala sam osećaj kao da mi mačka šeta po stomaku (sa kojim inače imam muke i neprijatnosti), golicanje. Baš sam se ismejala, osećaj golicanja je prošao. Tada sam "zaplovila" u neki svet blizu našeg, a ipak daleko. Ostvarila sam komunikaciju sa svojim anđelom čuvarom. Nekada davno mi je dao neki papir na kome je nešto pisalo. Godinama pokušavam da saznam šta je to. Tek sam tada u toku tretmana videla šta je pisalo, papir se otvorio, na njemu je pisalo REIKI. Drevnim, čak bih rekla i japanskim slovima. Lepo i jasno vidljivo. Na moje pitanje zašto mi to ranije nije dao, jasno sam čula odgovor: "Nisi bila spremna". U iščekivanju sledećeg tretmana, pozdravlja vas Maja

Moje iskustvo o tretmanima sa Sanjom.

18 godina sam imala anksioznost i napade panike. To stanje me je napravilo hendikepom nigde bez pratnje ne idem iz kuće, po kući isto otežano jer je uvek prisutan strah da će mi se nešto desiti. Na fb nadjem Sanjin profil i tako stupim sa njom u kontakt. Prvi razgovor sa njom je delovao na mene nekako pozitivno i nešto je pokrenulo u meni. Nastavile smo da radimo reiki tretmane na daljinu. Juče je bio treći. Nisam se rešila anksioznosti i napade panike, ali sam saznala nešto što me je dotaklo na duboko razmišljanje. U snu nisam mogla da zamislim da moj otac ima veze sa mojim stanjem na podsvesnom nivou. Kada smo Sanja i ja razgovarale o tome pitala sam je da li moguće da to nosim iz detinjstva i da to ima veze sa mojim sadašnjim stanjem. Njezin odgovor je bio DA  DA. Samo tri tretmana i već dolazim do svog uzroka dugogodišnje patnje, muke, plača, ljutnje i ja sam samo kroz tri tretmana to smanjila, ublažila i brže i lakše sada funkcionišem kroz život. Jedno veliko HVALA mojoj imenjakinji Sanji. Nastavljamo sa radom dalje. 

Priča i iskustvo Danilo mali.

Zdravo Sanja,

evo da se i ja  javim sa mojim iskustvom. 

Porodila sam se iz uredno vodjene trudnoće krajem maja. Rodila djecaka od 4kg. Relativno brzo sam se porodila, dječak po rodjenju nije zaplakao.  Vidim nešto se dešava i posmatram. Obraća mi se doktorica i kaže obmotan je bio pupčanikom. I dalje u šoku posmatram i čujem glas koji mi kaže biće sve uredu. Bebu vode na intezivnu njegu.

Sanju sam kontaktirala dva dana nakon porodjaja i tu stupa snaga Reki tretmana na daljinu, gdje mi vidimo brzo reagovnje i oporavak našeg Danila pored svih loših prognoza i nevjerice doktora koji su dali jako loše prognoze. Zahvalni Sanji  i njenim učenicama na humanitaran rad reiki tretmana koji su radjeni svakodnevno i dobili smo rezultate. Sobzirom da sam završila prvi stepen i već pričala sa Sanjom za dalji rad i inicijaciju dogovorile smo se kada se porodim.

Situacija koja se odigrala je ubrzala rad, primila sam inicijaciju na daljinu od Sanje za drugi stepen.

Osjećaj je izvanredan jače energije tokom same inicijacije.

Iskustvo je odlično i sa samim autotretmanom kao i tretman za malog Danila.

Na inicijativu supruga da mu odradim tretman, moram da navedem da nije uopste iz ove priče, odradim mu tretman. Sjutra ga pitam za iskustvo odgovor je bio: ,,Osjecam se stalozenije i mirno."

Jedno veliko iskustvo.

Hvala Reikiju, hvala Sanji.

O Sanji

Naišla sam na Sanjin profil preko zajedničkog prijatelja na fb i zapratila je, jer su mi se svideli tekstovi koje piše,  a naročito način na koji sve to prenosi. Tada mi je veoma prijalo i tako sam odlučila poslati joj poruku u vezi reikija. Poznato mi je bilo šta je Reiki i imala sam već par tretmana, ali mi je tu nešto nedostajalo. Nedostajala je Sanja. ;-) Bila je veoma prijatna i spremna da odgovori na moja pitanja, zaista mi se dopala njena energija kojom zrači. Njena energija mi se i dan danas dopada i prija. 

I svakim danom mi je draža.

Sve pohvale za njen rad i susretljivost.

* Sandra *

 

PUTOVANJE

Jun 2015. od tada ako je nekom vreme bitno koliko dugo...Sanja i ja i naše putovanje kroz Reiki. Evo upravo danas smo imali jedan tretman i ja sam se ponovo podsetila zahvalnosti bogu i univerzumu što sam upoznala to divno biće. Srećna sam što je zovem i prijateljem. Srećna sam što sam završila III stepen jer mi je ta divna energija od samog početka donela pre svega svest o sopstvenom biću a verujte nema veće sreće za čoveka od toga koliko može da pomogne sebi da živi lepše a ne iz nepoznate podsvesti. Sanja ima tu energiju da pokrene uspavane talente, izbaci podsvest na videlo, razbije šablone i programe po kojima su nas učili kako da razmišljamo, upoznaje nas sa sopstvenim strahovima i vraća suštini a to je radost. Da, sve to nije lagan rad a nije ni težak, taj rad usrećuje a ako se još odlučite da i sami sebi pomažete inicijacijom ( što je negde centar i srž svega), Sanja je ta koja će sve da podrži, to je to putovanje...

Negde nakon nekog vremena, osetila sam se sposobnom da nastavim da ovu lepu liniju Usui Reikija praktikujem i sa drugim ljudima, ne samo na sebi. Divna iskustva i divan osećaj, koliko više razumem ljude. A ko su oni...to su baš ljudi koji trebaju da dođu, koji su spremni i žele da svoju životnu energiju usmere ka zdravlju, razumevanju, sreći i miru, baš kao jedna devojka u junu 2015.-te

Hvala Sanja

Sa ljubavlju,

Ružica Ninković