Prvi tretman na daljinuČovek nije svestan svog unutrašnjeg stanja dok u svoju spoznaju ne zaviri. Vođena pravičnim principima prirode, došla sam do divne Sanje.
Tretmanu sam pristupila sa prethodnim iskustvom o TM-u. Želela sam da uvidim blagodeti Reikija. Sanja je učitelj koji oseća naše biće i uz njeno vođenje sve je tako jednostavno i lepo. Kada kažem- lepo- ne mislim da su sve senzacije radosne! Bilo je i suza i jecaja i spoznaja duboko zakopanih nemilih uspomena kojih nisam bila ni svesna. Doslovno, nebo se otvorilo nada mnom kada i u mojoj duši. Ono što je važno, mene je vodila tačno tamo gde mi je bilo potrebno. Kako je nit nalazila svoj pravi put tako se nevreme utišalo. Kapi koje su odzvanjale o krov u tom trenutku osećala sam da kao zlatne kapi prodiru i sa mene spiraju svu bol i svaku stegu. Na kraju samo prvog tretmana, bogatija sam za nekoliko razmršenih klupka prošlosi. Otvorena za sadašnjost i radujem se budućim događajima. 

Neću Vas ni u šta ubeđivati, sami ćete shvatiti kada je upoznate da Sanja ovo radi sa ljubavlju. Hvala joj na ovim darovima. 
Do sledećeg susreta, budimo najbolja verzija sebe. 

S ljubavlju, 
Marijana.